مراحل کاشت مژه مصنوعی|کاشت مژه
مراحل کاشت مژه مصنوعی
به طور کلی کاشت مژه مصنوعی فرآیند بسیار حساسی است که هر کسی نمی تواند در آن توانایی های لازم را کسب نماید. اما اگر شخصی به طور قطعی در این زمینه ماهر باشد باز هم احتمال آسیب دیدگی هایی در این زمینه وجود دارد. کاشت مژه مصنوعی با تشخیص و معاینه متخصص آغاز می گردد. یعنی در ابتدای کار باید مژه های شما مورد بررسی قرار گرفته و نوع کاشت تعیین گردد. این پیوند نیز مانند بسیاری از پیوند های دیگری که می شناسید در روش های مختلف و با شیوه های متفاوتی صورت می گیرد و به همین جهت بررسی های اولی بسیار ضروری می باشد. ممکن است شما از نظر تراکم مژه در سطح بسیار ضعیفی باشید و یا سطح تراکم مژه های شما متوسط باشد. به طور حتم نوع کاشت در این دو موقعیت کاملا متفاوت خواهد بود.
در هنگام کاشت فرد متخصص سعی می کند با ظرافت خاصی در حدود ۵۰ تار مو از پوست شما را جدا کرده و آماده پیوند کند. نوع برش ها در این مورد بسیار اهمیت دارد و باید متخصص یاد شده به خوبی برش های سطحی ایجاد نماید که جای زخم را بر روی پوست مراجعه کننده باقی نگذارد. پس از آن با دقت بسیار بیشتری این تار موها در محل های مناسب پیوند زده می شوند. پیوند مژه هم در پلک بالایی و هم در پلک پایینی صورت می گیرد، اما به صورت کلی افراد علاقه بیشتری به مژه های پلک بالایی خود دارند. معمولا فرد متخصص مشاوره خوبی در این مورد به شخص خواهد داد.
در طول مدت انجام عمل پیوند مژه، نواحی درگیر شده با پیوند به صورت کاملا موضعی بی حس شده و درد و خطری در این مورد فرد را تهدید نمی کند. هم چنین به این نکته توجه داشته باشید که تعیین محل دقیق پیوند ها یکی از کارهایی است که به صورت دقیق در مرحله بازدید و معاینه مشخص می گردد. در پایان پیوند نیز فرد متخصص برای دردهای پس از پیوند و کبودی های احتمالی، داروهای کاهش دهنده درد را تجویز خواهد کرد.
ماندگاری مژه کاشته شده
در این مورد نمی توان به صورت قطعی نظر داد، چرا که ماندگاری مژه های کاشته شده به میزان زیادی به خود شخص و متخصص انجام دهنده پیوند بستگی دارد. مسلما اگر فرد به خوبی از مژه های کاشته شده خود مراقبت نکند، خیلی زود تمامی یا بخش زیادی از آن ها را از دست خواهد داد. اما به صورت میانگین می توان گفت مژه های پیوند زده شده تا حدود یک سال ماندگاری لازم را دارند و نکته بسیار خوب در مورد این مژه ها این است که رشد آن ها معمولا با میزان رشد مژه های طبیعی فرد برابری می کنند. اگر عمل پیوند مژه های جدید به خوبی صورت گرفته باشد و فرد پیوند زننده نکات دقیق در این باره را رعایت کرده باشد، ریزش مژه های پیوند زده شده نیز در حد مژه های طبیعی خود فرد خواهد بود. مگر آن که همان طور که گفته شد از این مژه ها به خوبی مراقبت نگردد و خود شخص در این زمینه کوتاهی کند.
هم چنین برای تقویت مژه های کاشته شده نیز می توانید با مشاوره متخصص خود، از همان روش های تقویتی استفاده کنید که برای مژه های طبیعی نیز به افراد متخلف پیشنهاد می شود. ولی باز هم دقت کنید که نباید به صورت خودسرانه و بدون مشورت با متخصص در این زمینه، این کار را انجام دهید.
شست و شوی مژه مصنوعی
بر خلاف باور های غلطی که در این مورد وجود دارد، شست و شوی مژه های مصنوعی بسیار اهمیت دارد. برخی از افراد فکر می کنند که با هر نوع شست و شوی مژه های کاشته شده، خیلی زود این مژه ها را از دست داده و دوباره مجبور به عمل پیوند خواهند شد. در حالی که اگر بخواهیم دقیق تر به این موضوع نگاه کنیم، عدم شست و شوی مژه های کاشته شده می تواند در وهله نخست چشم شخص را دچار تهدید کند. به دلیل ترشحات بعد از انجام پیوند، ممکن است به مرور زمان آلودگی های مختلفی وارد چشم شده و فرد را با بیماری های چشمی و غفونی مختلف رو به رو کند. پس این موضوع بدون هیچ عذر و بهانه ای برای تمام افرادی که عمل کاشت مژه مصنوعی را انجام داده اند ضروری خواهد بود.
اما در مورد نحوه شست و شوی این مژه ها باید گفت؛ تا حد امکان باید از آب ولرم استفاده نمود. استفاده از آب بسیار سرد و یا بسیار گرم خصوصا در روزهای ابتدایی پس از عمل پیوند مژه مصنوعی می تواند باعث ریزش این مژه ها گردد. پس باید سعی کنید برای این شست و شو از آب ولرم استفاده نمایید. تا حد امکان عمل شستن مژه ها را با دستمال های ساده و کاملا پاک انجام دهید. سعی کنید دستمالی را برای این کار استفاده کنید که هیچ گونه چربی را به خود نگرفته باشد. به صورت علمی ثابت شده است که حتی مژه های طبیعی نیز اگر با چربی رو به رو شوند سریع تر می ریزند. پس حتما دستمالی استفاده کنید که کاملا پاک و بدون هرگونه چربی است.
در هنگام شستن صورت به هیچ عنوان آب را با فشار به صورت خود نپاشید. طبیعی است که انجام این کار به خصوص در روزهای ابتدایی در ریزش مژه های پیوند زده شده بسیار تاثیرگذار خواهد بود. هم چنین معمولا هر صبح پس از بیداری افراد علاقه دارند که برای هوشیاری بیشتر چشمان خود را بمالند. تمام افرادی که عمل پیوند مژه را انجام داده اند باید نسبت به این موضوع هوشیار باشند که مالیدن چشمان با شدت و سرعت زیاد باعث ریزش مژه ها می شود.
عوارض کاشت مژه مصنوعی
همان طور که اشاره شد انجام عمل کاشت مژه مصنوعی نیز دارای عوارضی خواهد بود. بدون تردید نمی توان انتظار داشت که کاشت مژه بدون هیچ عارضه خاصی باشد اما اگر احتیاط های لازم صورت گرفته باشد و فرد با تهدیدات ممکن آشنا شود، بسیار خوب می توان این عوارض را نیز کنترل کرده و حتی به صفر رساند. قبل از هر چیزی باید مطمئن شوید که کاشت و پیوند مژه برای شما حساسیت زا نخواهد بود. البته این مورد به صورت کامل توسط فرد متخصص در هنگام معاینه بررسی خواهد شد اما اگر هرگونه کوتاهی در این مورد را مشاهده کردید باید فرد دیگری را برای این کار انتخاب نمایید. حساسیت های مربوط به این پیوند به هیچ عنوان سطحی نیست و ممکن است عوارض غیر قابل جبرانی برای شخص به همراه داشته باشد.
یکی دیگر از عوارضی که فرد را تهدید می کند فشار بیش از حد به پیاز مژه های چشم است. باز هم این مورد به میزان تسلط و توانایی فرد انجام دهنده پیوند بستگی دارد. یعنی اگر این فرد به حد کافی در هنگام پیوند مژه تسلط نداشته باشد، می تواند حتی به پیاز مژه های طبیعی فرد فشار وارد کرده و باعث ریزش بیش از حد آن ها در آینده شود. باز هم تاکید می کنیم برای این کار از قبل تحقیقات لازم را انجام داده باشید.
از دیگر عوارض پس از پیوند مژه می توان به عفونت های اطراف محل های پیوند اشاره کرد. یکی از محتمل ترین عوارض ممکن گل مژه می باشد. این نوع از عفونت در بیشتر افراد دیده خواهد شد اما نکته مثبت در این مورد این است که معمولا گل مژه های اطراف نواحی پیوند را به خوبی می توان کنترل کرده و در مدت کوتاهی با استفاده از داروهای پزشک به صورت کامل از بین برد.
از عوارض دیگری که در این مطلب به آن اشاره می کنیم، درد ها و سوزش های اطراف و داخل چشم است. این مورد نیز بسیار طبیعی می باشد که پس از انجام عمل پیوند مژه، در روزهای ابتدایی احساس سوزش و درد شدیدی در این نواحی داشته باشید. داروهای نوشته شده توسط پزشک به شما کمک خواهد کرد که این درد ها و سوزش ها را به حداقل برسانید. باز هم به این نکته اشاره می کنیم که به دلیل نزدیکی بیش از حد محل های پیوند با چشم شخص، شاید حساسیت های بیشتری در این مورد دیده شود. اما نیازی به نگرانی نیست مگر آن که خود شخص احساس کند این درد و سوزش ها حتی پس از مصرف داروها باز هم با شدت بیشتری ادامه پیدا می کند. در این صورت باید هر چه سریع تر به پزشک متخصص مراجعه کرد.
antoriom.com
انجام انواع خدمات آرایشی در سالن زیبایی هانا
فرهنگشهر
شماره تماس: 09179091363 حیدری